Maria Pitarch medalla de Plata al Gran Premi d’Espanya i nou record de Catalunya

Un altre gran èxit de l’arquera de Constantí que suma al seu impressionant palmarès la medalla de plata al Gran Premi d’Espanya realitzat a Madrid els dies 2 i 3 de juny. La victòria se suma a l’or al Gran Premi d’Espanya de Lleida de fa dues setmanes. Aquests triomfs la situen en segona posició en el rànquing nacional en la categoria absoluta, tot i ser júnior de primer any.

La competició va ser molt renyida tant per les inclemències meteorològiques com per les competidores de l’equip nacional, nouvingudes de la World Cup de Shangay. Maria va quedar tercera en el round classificatori  amb 632 punts, establint el nou rècord de Catalunya de la categoria sènior. Després d’això va resoldre els enfrontaments amb decisió sense donar opcions, tan sols deixant anar l’última eliminatòria a Mónica Galisteo, companya de l’equip nacional en el pròxim campionat d’Europa a Grècia a partir del 26 de juny, després dels jocs del Mediterrani.

Aquests resultats avalen l’alt nivell i la temporada excepcional de Maria Pitarch que va començar amb el quart lloc a la World Cup Indoor de Nimes i amb els ors autonòmics i nacionals. El Club de tir amb arc de Constantí aporta a l’equip nacional a dues de les nostres millors arqueres per al campionat d’Europa, a Maria Pitarch en categoria júnior i a Èlia Canales a la de cadet. Molta sort a les dues en aquest nou repte.