FINAL DE LA LLIGA NACIONAL RFETA INFANTIL I CADET  2018

Madrid, Puerta de Hierro, 23 i 24 juny 2018 – Sant Joan

El cap de setmana del 23-24 de juny  s’ha realitzat la tercera i darrera tirada de lliga nacional de menors de 14 anys i cadets a les instal • lacions esportives de Puerta de Hierro a Madrid. Amb unes condicions extremes de calor i vent fluix, una organització on van faltar les tablets que estaven en els JJMM (Jocs del Mediterrani) i sense seguiment per internet ni retransmissió pel canal de youtube, és va disputar aquesta  tercera i darrera tirada de la lliga amb molt bon ambient entre tots els participants , que van destacar per la seva professionalitat, realitzant el classificatori i les dues primeres eliminatories els menors de 14 anys el dissabte al matí i a els cadets a la tarda, deixant el diumenge per quarts, semifinals i finals.

En la categoria de menors de catorze anys, Julia Galera, actual campiona d’Espanya, va quedar segona en el round clsificatorio amb 647 punts i Lucia Ramos sisena amb 631 guanyen en vuitens de final a valenciana Sara Mena per 6-2 ia la madrilenya Valeria Stobinski per 6-0 respectivament. En quarts de final, Julia Galera guanya a la Navarra Mirari Zurbano per 6-0 però Lucia cau contra la madrilenya Alba Zarco per 6-4. Ja el diumenge guanya a l’andalusa Judith Jimenez per 7-3 passant a semifinals contra la valenciana Andrea Martí a la qual guanya per 6-0 accedint a la final per l’or contra la madrilenya Carlota Navas guanyant-la per 6-4, aconseguint l’or.

En la categoria cadet, l’actual campiona d’Espanya Èlia Canales, guanya el round classificatori amb 654 punts, passant a la final guanyant a 1/16  a la gallega Laura Veira per 6-0, en vuitens a la balear Niura Barakhova també per 6-0, a Maria Laorden també per 6-0 ja en quarts i a Vanesa Berdasco en semifinals per 6-2, disputant la final contra l’andalusa Leyre Fernández a la qual va guanyar per 6-2, aconseguint l’or.

L’altra represetant, l’Alba Ortega va caure en setzens de final contra la castellà-lleonesa Laura Merayo per 7-3

La representació catalana a arc recorbat cadet masculí va ser a càrrec de Pablo Mercader que amb 645 punts va quedar tercer en el round classificatori, va guanyar a setzens de final al castellà-lleonès Jorge Álvarez per 6-2 i a en Marc Redondo de Castella-la Manxa també per 6 -2 a vuitens, i al madrileny Yun Sánchez per 6-0 en quarts de final, perdent en semifinals contra el basc Beñat Barcina, obtenint finalment la quarta plaça

El Treball d’aquest grup s’està demostrant amb els resultats en forma de medalles, diplomes, rècords, individuals i per equips.

Molta sort per la propera cita al Ct. d’Europa a Patras, Grècia que comença ja la setmana vinent