L’equip femení Júnior del Club de Tir amb Ar Constantí finalitza en la tercera posició per equips en el Gran Premi de Madrid

L’equip del Club de tir amb Arc Constantí en categoira junior , format per Maria Pitarch, Laura Pullés i Alba Ortega, han participat aquest cap de setmana (25 i 26 de maig) en el Gran Premi de Madrid, la última prova classificatòria per a la final de la Lliga Nacional de clubs que s’ha de celebrar el primer cap de setmana de juliol, també a Madrid. Recordem que l’equip va quedar en segon lloc al Gran Premi de Cáceres i primer classificat en els Grans Premis de Toledo i de Sabiñánigo, el que dona pràcticament el passi directe a la final del juliol. En aquest GP de Madrid, l’equip constantinenc ha finalitzat en la tercera posició per equips, sumant 1639 punts.

En la categoria Junior, en aquest GP de Madrid han participat un total de 48 arqueres procedents de tot l’estat espanyol, i un total de 263 arquers i arqueres de totes les categories. Aquest cop l’actuació de les de Constantí era per la tarda en una jornada on va predominar un clima calorós amb vent fort. A la ronda classificatòria, les arqueres constaninenques quedaven de la següent manera: setena classificada Maria Pitarch (578 punts), en la posició 18 Laura Pullés (535 punts) i en la posició 21 Alba Ortega (525 punts).

Pel que fa a les eliminatòries, els creuaments començaven a 1/24 on Laura i Maria obtenien el passi directe a 1/16 de final, mentre que Alba s’enfrontava a l’arquera Ana Sofia Santos del club Arcolid de Valladolid, guanyant-la per 6-0. Ja a setzens de finals Maria guanyava per 6-0 a l’arquera madrilenya de Pozuelo, María Luisa Martínez , mentrestant que Alba i Laura guanyaven per 6-2 els seis enfrentaments amb Leticia Cantos del club Al’Kala (Madrid) i Erica Hernan del Arqueros de Leganés, respectivament.

A vuitens de final Alba s’enfrontava amb Beatriz Gómez del Guadalajara i perdia 6-2, Laura queia amb la madrilenya Adriana Martín per 6-0, mentre que Maria Pitarc s’imposava a Alba Garrote, de la Flecha de Salamanca, a l’últim set per 6-4. A quarts de final Maria Pitarch s’enfrontava amb Adriana Martín en una ajustada eliminatòria on la de Constantí guanyava per 6-4 passant a semifinals. A la semifinal tirava contra Maria Laorden del Sagitta (Madrid) on uns tirs mal executats enviaven a Maria Pitarch a disputar la final pel bronze perdent 6-0. El bronze el disputava amb Sandra Cebrián del Sagitta i la del Constantí perdia per 6-4 havent remuntat abans un 4-0 de la de Madrid. La classificació final quedava amb Maria Pitarch en quarta posició i Laura Pullés i Alba Ortega en novena posició.