Final temporada de sala 2022

El Pavelló Poliesportiu municipal de Constantí va acollir el cap de setmana, del 14 i 15 de gener el 55è Campionat de Catalunya de Tir amb Arc en Sala 2022-2023 “Open Internacional Indoor Catalonia”, que han organitzat el Club de Tir amb Arc Constantí i la Federació Catalana de Tir amb Arc. Aquesta competició posava el punt i final a la temporada 2022-2023 en sala.

La cita esportiva va comptar amb la participació de 205 arquers/es procedents d’un total de 32 clubs d’arreu de Catalunya. La competició es va disputar en les modalitats longbow, nu i tradicional durant la jornada de dissabte 14 i arc recorbat i compost en la jornada de diumenge 15. Pel que fa a les categories hi van participar esportistes Plus-50, Sènior, Sub-21, Sub-18, Sub-15, Aleví, Benjamí, Esquirol i Arc Adaptat.

Al llarg de la seva trajectòria, el Club de Tir amb Arc Constantí s’ha consolidat com un dels principals referents esportius i organitzatius d’aquest esport a Catalunya. Aquest fet ha estat possible gràcies a la subvenció cultural per a l’any 2022 concedida per la Diputació de Tarragona per a l’adquisició de material de competició.

 

Amb la colaboració de la Diputació de Tarragona.