Èlia Canales es proclama campiona del Gran Premi d’Europa d’Antalya

Èlia Canales continua fent història a ha sumat un nou èxit internacional al seu espectacular palmarès amb només 19 anys. La jove arquera del Club de Tir amb Arc Constantí s’ha proclamat aquest diumenge campiona del Gran Premi d’Europa que s’ha disputat del 7 a l’11 d’abril a Antalya (Turquía). En una disputada final, marcada pel fort vent, Èlia Canales ha aconseguit l’or en la fletxa de desempat davant la francesa Lisa Barbelin (6-5). L’arquera del Club de Tir amb Arc Constantí arribava a a la final de diumenge després d’haver superat l’ucraïnesa Pavolova a l’eliminatòria de setzens (6-5), la russa Gomboeva a vuitens (6-0), la també russa Osipova als quarts de final (6-4) i la romanesa Amaistroaie a semifinals (6-4), en una intensa jornada de dissabte.

El d’Antalya era el segon Gran Premi d’Europa de la temporada després del que es va celebrar a Porec (Croàcia) a mitjans del passat mes de març. En aquest 2n Gran Premi d’Europa les xifres de participació han estat ostensiblement més altes que en el primer Gran Premi, arribant en aquesta ocasió a 262 participants entre totes les categories, amb un total de 31 països representats. A l’igual que va succeir a Porec, a Antalya només s’han disputat competicions de caire individual (no per equips)

Cal recordar que Antalya és un emplaçament de molt bon record per a l’arquera del Club de Tir amb Arc Constantí, ja que l’any 2019 s’hi proclamava campiona de la Copa del Món per equips mixtes formant parella amb Miguel Alvariño. El pròxim gran repte per a Èlia Canales arribarà del 19 al 25 d’abril a la Copa del Món que es disputarà a Guatemala.