Plata individual per Èlia Canales i plata per equips per Núria Barberà en el I Gran Premi d’Espanya 2022

Bon paper de les arqueres del Club de Tir amb Arc Constantí, Èlia Canales i Núria Barberà, en el i Gran Premi d’Espanya Iberdrola 2021-2022 que s’ha disputat aquest cap de setmana (9 i 10 d’abril) a Benalmadena. En la prova individual d’arc recorbat femení les dues arqueres es van enfrontar en l’eliminatòria de quarts de final que finalment es va emportar Èlia Canales en una sèrie molt igualada. Canales va arribar fins a la final d’aquesta competició on va caure davant Leyre Fernández, obtenint així la medalla de plata.

Pel que fa a la competició d’arc recorbat femení per equips, Núria Barberà formant equip amb Mar Pi i Magdalena Tajes (Nenitas) també van arribar fins a la gran final, caient derrotades per l’equip Arcopozuelo. D’aquesta manera, Barberà aconseguia una meritòria plata per equips.

1ª Tirada de Lliga Catalana d’Aire Lliure
D’altra banda, aquest cap de setmana també s’ha disputat la 1ª Tirada de la Lliga Catalana d’Aire lliure 2022 a les instal·lacions esportives de Cerdanyola del Vallès. Pel que fa al paper dels representants del Club de Tir amb Arc Constantí, Unai García ha estat el 1r classificat en la categoria aleví d’arc compost. Pel que fa a la categoria sénior d’arc compost, José Antonio García ha finalitzat en la quarta posició. De la seva banda, en categoria d’arc recorbat sub-18 femení, Leire García ha quedat en la quarta posició.