Èlia Canales inicia la seva participació al Gran Premi d’Europa d’Antalya (Turquía)

L’arquera del Club de Tir amb Arc Constantí, Èlia Canales, participa des d’avui al Gran Premi d’Europa que s’està disputant a Antalya (Turquía) en representació de l’equip espanyol d’arc recorbat femení. Es tracta del segon Gran Premi d’Europa de la temporada després del que es va celebrar a Porec (Croàcia) a mitjans del passat mes de març. A l’igual que va succeir a Porec, a Antalya només es disputaran competicions de caire individual (no per equips). Les xifres de participació són ostensiblement més altes que en el primer Gran Premi d’Europa de la temporada, arribant en aquesta ocasió a 262 participants entre totes les categories, amb un total de 31 països representats.

Cal recordar que Antalya és un emplaçament de molt bon record per a l’arquera del Club de Tir amb Arc Constantí, ja que l’any 2019 s’hi proclamava campiona de la Copa del Món per equips mixtes formant parella amb Miguel Alvariño. Antalya serà, precisament, la seu dels  Campionats d’Europa el proper mes de maig, a més del torneig preolímpic individual en el que Èlia Canales buscarà aconseguir una plaça individual femenina que garanteixi, almenys, l’equip mixt a Tòquio.

En aquest G.P d’Antalya, Èlia Canales forma part de l’equip espanyol juntament amb Inés de Velasco, Leyre Fernández i Sandra Cebrián. Pel que fa a l’equip masculí està integrat per Pablo Acha, Daniel Castro, Ken Sánchez, Yun Sánchez i José Manuel Solera. Aquest dijous,a  les 13.30 h, tindran lloc les proves classificatòries d’arc recorbat femení.

Aquesta competició internacional arriba en un bon moment per a Èlia Canales, ja que després de la celebració de la 3a fase durant el passat cap de setmana a Madrid l’arquera del Club de Tir amb Arc Constantí ha finalitzat en la 1ª posició del rànquing del procés de selecció de l’equip nacional de tir amb arc recorbat femení. Al llarg d’aquesta setmana la Comissió d’Alta Competició de la RFETA (Real Federació Espanyola de Tir amb Arc) farà públics els components dels equips masculí i femení que participaran a les pròximes Copes del Món, d’entre els quals sortiran els esportistes que representaran l’equip espanyol al Campionat d’Europa d’Antalya, el Campionat del Món de Yankton i la cita més esperada, els Jocs Olímpics de Tòquio.