CAMPIONAT DE CATALUNYA DE TIR AMB ARC – ROUND 900

Els arquers del Club esportiu de tir amb arc de Constantí ho han tornat a fer. Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat el XV Campionat de Catalunya de tir amb arc Round 900, organitzat pel club arc Montjuïc que per a l’ocasió va fer un gran desplegament tecnològic utilitzant PDA i pantalles per poder realitzar el seguiment en temps real de la competició , a més de la seva retransmissió en directe.
El Round 900 es tracta d’una competició en la qual es llencen 30 fletxes a 3 distàncies diferents, acumulant un total de 90 fletxes amb 900 punts en joc i que a diferència d’altres campionats no es fan sèries eliminatòries.
Dissabte tarda li va tocar a les categories més joves i la benjamí Angels Marsal va pujar al podi després de guanyar la plata amb 723 punts. El seu germà, l’infantil Miquel Marsal va guanyar la medalla d’or amb 857 sobre 900 després de batre els rècords de les tres distàncies i del total, destacant els 299 punts sobre 300 a la distància de 30 mt. després de realitzar 29 deus i un 9 en una sèrie increible.
Diumenge va ser una jornada molt variable en la que van alternar el sol i la pluja. Els representants del club van ser els tres arquers junior, Maria Pitarch, Laura Pullès i Miki Romero. Tot i així, M. Pitarch va participar en la categoria sènior, guanyat l’or després de batre els rècord sènior i júnior de les tres distàncies i del total amb 837 punts, destacant que és també la puntuació més alta en categoria absoluta. Laura Pullès per la seva banda també va guanyar l’or amb 752 punts i Miki Romero va ser plata amb 747.
S’acosta el final d’una temporada d’aire lliure plena d’èxits per als de Constantí després d’aconseguir l’or i el bronze en el Campionat d’Espanya, i el bronze per equips en el campionat d’Europa entre altres mèrits destacats. Ara ja només queden dues cites per donar per finalitzada la temporada. La FITA del Ct. Ciutat de Lleida amb Maria Pitarch i Laura Pullès, i els Jocs Olímpics (JJOO) de la joventut a Buenos Aires en què participarà la arquera de Cosntantí, Èlia Canales.