CAMPIONAT DE CATALUNYA DE TIR AMB ARC EN SALA 2018

Aquest passat cap de setmana del 27 i 28 de gener, s’ha celebrat el 51 Campionat de Catalunya de tir amb arc en sala. Aquest any li corresponia a la província de Girona el realitzar-ho, sent el pavelló de Figueres l’escollit. Hi ha hagut una entrada amb 170 arquers de totes les categories representant a 35 clubs de tota Catalunya.

Els nostres arquers han fet un gran treball tot i la falta de llum i la discreta organització del campionat. En aquesta ocasió sis  arquers de Constantí han guanyat tres medalles d’or, dues de plata i un bronze.

Elia Canales actual campiona d’Espanya de sala i d’aire lliure, representant d’Espanya en el mundial i en els pròxims Jocs Olímpics de la Joventut a l’octubre a l’Argentina, que venia molt forta del campionat del món després d’haver aconseguit el tercer lloc i medalla de bronze la setmana passada en Nîmes, no va tenir problemes per eliminar totes les seves adversàries quedant la primera al classificatori i en les sèries eliminatòries aconseguint la medalla d’or en arc recorbat cadet femení.

Així mateix la Maria Pitarch, actual subcampiona de la Lliga Catalana i 4ª classificada al campionat del món júnior 2018, tampoc va tenir dificultats per fer-se amb l’or després d’unes eliminatòries on només hi va haver emoció a la final, contra la seva companya de club Laura Pullès que va aconseguir la medalla de plata de la categoria d’arc recorbat júnior.

Miky Romero ha estat el tercer or per Constantí en la categoria d’arc recorbat júnior home, demostrant la seva magnífica progressió durant la temporada.

Miquel Marsal en la categoria infantil es va fer amb el bronze després d’unes disputades eliminatòries contra els seus companys i la seva germana Angels Marsal amb tan sols nou anys es va fer amb la segona posició i medalla de plata en la categoria d’arc recorbat benjamí.

El treball, l’esforç i la professionalitat d’aquests arquers, dels seus monitors Santos López i Mariano Quesada, juntament amb la psicòloga Lourdes Carrascón continuen donant els seus fruits i prestigi al club de tir amb arc Constantí a tot arreu amb ressò a nivell mundial, i a l’escola de tir amb arc de la qual és responsable l’ entitat.