L’arquera Èlia Canales es proclama campiona d’Espanya sènior

L’arquera del Club de Tir amb Arc Constantí, Èlia Canales, s’ha proclamat aquest diumenge Campiona d’Espanya de Tir amb Arc en Sala en la categoria Sènior, en una competició que s’ha disputat al Palacio d’Or, al complex Marina d’Or d’Oropesa de Mar (Castelló) i que ha compta amb la presència dels millors representants del Tir amb Arc de l’estat espanyol.

L’arquera constantinenca obtenia aquesta medalla d’or en la competició d’arc recorbat femení, després d’imposar-se en la gran final a Maria Pitarch. D’aquesta manera, Èlia Canales arrodonia un brillantíssim cap de setmana on a més de l’or en categoria sènior, també ha aconseguit una medalla de plata en la categoria d’arc recorbat femení júnior. Els èxits d’Elia Canales en aquest campionat d’Espanya s’han completat amb una medalla de plata en categoria Sènior per equips mixtes formant equip amb Arnau Peña en representació de Catalunya.

Pel que fa a la resta de representants del Club de Tir amb Arc Constantí, Laura Pullés ha finalitzat en 9a posició en categoria Júnior i 9a en Sènior. D’altra banda,cal destacar la 38a posició de Maria Laguardia en arc recorbat cadet femení, en la que ha estat la primera vegada que Laguardia participava en un campionat d’Espanya.

En arc compost cadet masculí, Isaac Márquez va quedar en 9a posició. En arc recorbat cadet masculí, Miquel Marsal obtenia un 17è lloc. I també en 17a posició quedava Miquel Romero en arc recorbat sènior masculí. Destaca també el quart lloc obtingut per equips en recorbat femení per la selecció de Catalunya formada per Èlia Canales, Alba Ortega i Maria Pitarch. I el sisè lloc per l’equip masculí català en recorbat sènior, integrat per Miquel Romero, Arnau Peña i Pablo Mercader.