Èlia Canales, medalla de bronze del GP d’Espanya en categoria absoluta

Nou èxit per a l’arquera del club de Tir amb Arc Constantí, Èlia Canales, que ha aconseguit la medalla de bronze en categoria absoluta en el Gran Premi d’Espanya “Ciudad de Cáceres”, organitzat per la Real Federació Española de Tiro con Arco, que s’ha disputat aquest passat cap de setmana ( 2 i 3 de març) a la Ciudad Deportiva de Càceres.

L’arquera constantinenca es va imposar a l’eliminatòria de vuitens de final (6-4) a Cecilia Elizabeth Whitehead del Club Arqueros San Jorge. A quarts de final es va desfer de Mónica Galisteo Cruz (6-0) del club Al’kala, caient a les semifinals davant la polonesa Natalia Lesniak (3-7). A l’eliminatòria per al tercer i quart lloc, Canales es va imposar a Alicia Marín Martínez, també del club Al’kala, (6-2), obtenint així aquesta valuosa medalla de bronze.

L’equip que representava el Club de Tir amb Arc Constantí en aquest Gran Premi d’Espanya de Càceres estava integrat per: Èlia Canales, Maria Pitarch i Alba Ortega, amb l’absència de Laura Pullés (que no va poder participar d’aquest campionat).

Abans de disputar-se aquest Gran Premi, el passat divendres 1 de març, les arqueres del Club de Tir amb Arc Constantí, Èlia Canales i Maria Pitarch, van prendre part de la fase classificatòria per als Jocs Olímpics de Tokyo 2020 en categoria absoluta